Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere

Nieuws

 • Azonprinter gaat hoogte in

  Azonprinter, fabrikant van digitale inkjetoplossingen, slaat een nieuwe richting in met de industriële reeks Azon Matrix. De nieuwste toevoeging: de Matrix Cubejet. Het bericht Azonprinter gaat hoogte in verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • ‘Printers makkelijk doelwit voor hackers’

  Printers worden steeds slimmer. Ze kunnen verbonden worden aan Dropbox, Google Drive of Microsoft SharePoint. De beveiliging van deze apparaten laat nog weleens te wensen over, stelt Konica Minolta. Het bericht ‘Printers makkelijk doelwit voor hackers’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • De geschiedenis van Sanoma titels in print (1)

  BEDRIJVEN - Na het faillissement van de Circle Media Group moest Sanoma alle zeilen bijzetten om haar print producties elders onder te brengen. Het was niet de eerste keer dat de grafische activiteiten rondom de Sanoma titels werden opgeschut. Vandaag deel 1 ,maandag deel 2.

 • Inspirerende deelnemers bij Sign&Print Festival

  EVENEMENT - Meedoen als standhouder aan het Sign & Print Festival? Deze vier bedrijven hebben duidelijke argumenten en doelstellingen om hun producten en diensten aan te bieden binnen de vier thema's Technologie, Design, Duurzaamheid en Materialen.

 • Xerox CEO op bezoek bij HP aandeelhouders

  FINANCIEEL - CEO John Visentin zou een afspraak hebben gemaakt om de aandeelhouders van HP te overtuigen van de voordelen van de overname van HP door Xerox. Het proces komt daarmee in een volgende fase, waarbij de HP directie dus ook daadwerkelijk wordt gepasseerd in de onderhandelingen.

 • KVGO neemt activiteiten CMBO over

  Het CMBO, de kennisvereniging voor het communicatiemedialandschap, heft zichzelf op en draagt haar activiteiten met ingang van 2020 over aan het KVGO. Het bericht KVGO neemt activiteiten CMBO over verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • CMBO activiteiten definitief bij KVGO

  PERSBERICHT - Twee weken geleden vond de eerste verkennende ledenvergadering plaats, waarin leden en bestuur van gedachten wisselden om de activiteiten van CMBO over te dragen naar het KVGO. Na een eerste positieve stemmingsronde werd een zogenaamde 'Letter Of Intent' gemaakt, waarin de afspraken met het KVGO voor de komende jaren zijn vastgelegd.

 • CMBO sluit zich aan bij KVGO

  Tijdens de Algemene Vergadering op woensdag 11 december te Amsterdam hebben de leden van CMBO ingestemd met het voorstel van het bestuur om CMBO als vereniging op te heffen en de activiteiten met ingang van 2020 onder te brengen bij het KVGO.

 • CMBO sluit zich aan bij KVGO

  Tijdens de Algemene Vergadering op woensdag 11 december te Amsterdam hebben de leden van CMBO ingestemd met het voorstel van het bestuur om CMBO als vereniging op te heffen en de activiteiten met ingang van 2020 onder te brengen bij het KVGO.

 • Zeven Benelux-projecten op shortlist Fespa Awards

  De jury van de Fespa Awards 2020 heeft de shortlist bekendgemaakt. Zeven nominaties komen uit de Benelux, waarvan maar liefst drie in de categorie ‘Wrapping’. Het bericht Zeven Benelux-projecten op shortlist Fespa Awards verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws