Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere

Nieuws

 • Viscom 2020 weer in beurzentrio

  Samen sterker en beter zijn - dit doel bracht Viscom, PSI en PromoTex Expo vorig jaar samen in een trio van beurzen. Het concept wordt in 2020 verder geoptimaliseerd, wederom in Düsseldorf. Het bericht Viscom 2020 weer in beurzentrio verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Munckhof ontvangt ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging

  Munckhof heeft de ISO 27001-certificering behaald. Dit certificaat, gericht op informatiebeveiliging, is na het ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (duurzaamheid) het derde ISO certificaat dat Munckhof bezit.Tom Roefs, algemeen directeur licht toe waarom ISO 27001 een belangrijk certificaat voor Munckhof is: “Het goed beveiligen van informatie is tegenwoordig essentieel.Lees verder »

 • ‘Het Congres’: dots connecten op hoog niveau

  EVENEMENTEN - De ruim 200 deelnemers moesten hun gedachten over hun eigen dagelijkse praktijk volledig loslaten om de presentaties met een hoog 'meta niveau' te kunnen reflecteren naar de zin van hun eigen zakelijke bestaan.

 • Content aware fill on steroids

  PRODUCTIE INNOVATIE - Adobe’s jaarlijkse MAX komt eraan en dan begint er steevast van alles te broeien en te bloeien in de wondere wereld van de Creative Cloud. Onlangs gaf Adobe bij monde van Photoshop Product Manager Meredith Stotzner een eerste schot voor de boeg met de aankondiging van een verbeterde Content Aware Fill voor PS 2019.

 • Trend Micro en Snyk sluiten strategisch partnership

  Trend Micro heeft een strategische samenwerkingsovereenkomst afgesloten Snyk, developer-first open source security. Dit partnership is gericht op het oplossen van de uitdagingen die open source-kwetsbaarheden creëren voor ontwikkelaars, variërend van het hergebruik van code, publieke repositories en open source. Trend Micro en Snyk helpen organisaties gezamenlijk bij het beheren van risico’s die gepaard gaan met kwetsbaarheden, zonder het software delivery-proces daarbij te storen.Lees verder »

 • Een data-gedreven visie op security

  Data-gedreven technologie in de praktijk toegepast; het is iets dat NetApp graag ziet. De Building Technologie-divisie van Bosch – opgericht in 1920 en inmiddels uitgegroeid tot een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van security-, veiligheid- en communicatie-oplossingen – is een bedrijf dat dat doet. De divisie van Bosch heeft een breed productportfolio, dat reikt van professionele audio- en conferentiesystemen tot oplossingen voor toegangsbeheer, inbraak- en branddetectie en videobewaking.Lees verder »

 • RAI Amsterdam kiest voor M-Files en GeONE

  RAI Amsterdam kiest voor M-Files als centraal platform voor het beheren van haar documenten. RAI Amsterdam start met het contractbeheer in M-Files. Met M-Files zorgt RAI Amsterdam er voor dat alle documenten van context worden voorzien voor meer grip, efficiëntie en een goede vindbaarheid.Lees verder »

 • BEAST voor gedragsanlayse van G DATA

  G DATA CyberDefense AG heeft een nieuwe technologie voor gedragsanalyse. In tegenstelling tot traditionele gedragsanalyse technologieën legt BEAST, zoals de nieuwe technologie heet, het systeemgedrag vast in een grafische database. Hierdoor ontstaat er een holistisch beeld en worden kwaadaardige processen nauwkeuriger herkend en sneller gestopt.Lees verder »

 • Uitbreiding TrueVIS-serie Roland

  Roland DG breidt de TrueVIS ecosolvent printer/snijplotterserie uit met de SG2-serie. Deze serie telt drie formaten (1625 mm, 1371 mm en 762 mm). Het bericht Uitbreiding TrueVIS-serie Roland verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Onduidelijke tekst breekt werkgever op

  SOCIAAL - Amortisatie. Wat betekent dat? Het woord amortisatie speelde de hoofdrol in een kwestie die recent werd voorgelegd aan de kantonrechter te Utrecht. Dat zat als volgt.

meer nieuws