Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere

Nieuws

 • Nieuwe subsidieregeling voor bedrijven

  De Baangerelateerde Investeringskorting (BIK) voor bedrijven als aanvulling op bestaande regelingen. Met deze nieuwe subsidieregeling wil het kabinet de bedrijven aanmoedigen om in deze roerige tijden te blijven investeren in bedrijfsmiddelen zoals: machines, transportmiddelen, gereedschappen, computers en inventaris. Voor deze subsidieregeling stelt het kabinet 4 miljard ter beschikking dat vooral ten goede moet komen aan…

 • Bericht van de voorzitter – 30 oktober 2020

  Beste leden, Woensdag 13 november is het alweer een jaar geleden dat KVGO Live! het licht zag. Een interactieve ledenbijeenkomst met boeiende sprekers en een illusionist die het gezelschap meenam in de wereld van “ klopt het wel wat je ziet en denk je te zien, wat er niet is?” Een wijze om de grafische…

 • Grafimediastudiegroep GSOB op weg naar 100 jaar

  EVENEMENTEN - De Grafimediastudiegroep GSOB telt maar liefst tweehonderddertig leden. Je kunt dus wel stellen dat dit een flink aantal is. Het bestuur van de over twee jaar honderdjarige GSOB slaagt er ieder jaar weer in om voor de leden een interessant en gevarieerd activiteiten - programma samen te stellen.

 • Coffee Break Webinar over duurzaamheid

  Fespa houdt op dinsdag 3 november om 12.00 uur een Coffee Break-webinar. Tijdens de onlinebijeenkomst komen Clare Taylor en Chris Green onder andere vertellen over duurzaamheid en energie besparen. Het bericht Coffee Break Webinar over duurzaamheid verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Dimix dealer Nekoosa printmedia

  Dimix is sinds oktober de Benelux-dealer geworden van Nekoosa printmedia. De Amerikaanse onderneming is het moederbedrijf van innovatieve merken in films en tapes. Het bericht Dimix dealer Nekoosa printmedia verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Uitreiking Sign+ Award via livestream

  Vrijdag 6 november worden de winnaars van de Sign+ Awards 2020 bekendgemaakt in Industrial Studios in Arnhem. U kunt dit online live bijwonen vanaf 19.30 uur via een livestream. Het bericht Uitreiking Sign+ Award via livestream verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • GWS Printing Systems: ‘Markt blijft groeien’

  PARTNER BIJDRAGE -  Het wereldwijd opererende bedrijf GWS Printing Systems uit Waalwijk verkeert in een unieke situatie. De verkoop van het bedrijf aan manroland Goss in december 2018 heeft in 2019 geresulteerd in een uitstekend jaar. Door corona ziet 2020 er beduidend anders uit.

 • Platimex schaft UV-printer van Agfa aan

  Signmaker Platimex uit Mijdrecht heeft een hybride UV-printer met geautomatiseerde workflow van Agfa aangeschaft. Een grote investering voor het relatief kleine bedrijf. Het bericht Platimex schaft UV-printer van Agfa aan verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Piepschuimletters.nl houdt van uitdaging

  Theo ten Kate is eigenaar van Piepschuimletters.nl. Het bedrijf uit het kleine Friese stadje IJlst realiseert bijzondere 3D-signs van piepschuim. "Er is veel mogelijk met dit materiaal." Het bericht Piepschuimletters.nl houdt van uitdaging verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Fespa NL houdt onlinesessie over ‘change’

  Fespa Nederland Innovatie Platform houdt 4 november een onlinesessie. Voorzitter Wouter van As, futuroloog Arjen Banach en organisatiedeskundige Hedwyg van Groenendaal praten over 'Change'. Het bericht Fespa NL houdt onlinesessie over ‘change’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws