Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere

Nieuws

 • Grafische ‘wedstrijd’ België-Nederland onzin

  OPINIE - De afgelopen dagen werd er nogal wat aandacht gegeven aan het verschijnsel 'Belgium First' rondom grafische producties. Op met name LinkedIn vlogen de reacties over een weer. Volstrekte onzin in een tijd waarin elk bedrijf gewoon zoveel mogelijk bezig moet zijn met het behoud van eigen klanten.

 • KVGO in gesprek met VNO-NCW over TOGS

  BRANCHE - De redactie publiceert in het belang van de branche onderstaand e-mail bericht, afkomstig van het KVGO, rondom de voorwaarden van de TOGS regeling, waarvan grafische bedrijven tot nu toe zijn uitgesloten.

 • René Spanger – Unfold: ‘We printen echt overal op’

  MARKETING - Bij Unfold in Haarlem (Nederland) staat een efficiënte productie centraal. Daarnaast wil de sign & display-drukkerij enorm flexibel zijn in het beantwoorden van specifieke klantvragen. Hun nieuwe Anapurna H3200i LED hybride grootformaatprinter van Agfa past perfect.

 • NOW update: Persconferentie minister Koolmees

  Samen met de heer Paling van het UWV heeft minister Koolmees tijdens een persconferentie meer informatie gegeven over de tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor werkbehoud (de NOW). De belangrijkste punten worden hieronder vermeld. Aanvragen vanaf 6 april Er wordt naar gestreefd om de regeling op 6 april open te stellen. De komende week wordt gebruikt om… The post NOW update: Persconferentie minister Koolmees appeared first on KVGO.

 • Winnaars Antalis Interior Design Award bekend

  De bedoeling was een awardfeestje op Fespa Madrid, maar ook Antalis werd door het coronavirus gedwongen de elf winnaars van zijn Interior Design Awards via het internet bekend te maken. Het bericht Winnaars Antalis Interior Design Award bekend verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Color Concepts start met online academy

  Color Concepts lanceert in deze crisistijd de Color Concepts Online Academy: een training voor verkoopprofessionals die actief zijn in de grootformaat printindustrie. Het bericht Color Concepts start met online academy verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Intergraf: ‘Print is essentiële dienst in corona-tijdperk’

  BRANCHE - De regeringen binnen de Europese Unie hebben een lijst van 'essentiële diensten' samengesteld die tijdens de 'lockdown' van een land moeten worden gecontinueerd om enerzijds informatie rondom het virus te verspreiden en anderzijds de maatschappij te kunnen laten functioneren.

 • Signmaker in Brabant Mondmasker Initiatief

  Marcel Vermeulen is een van de drijvende krachten achter het Brabant Mondmasker Initiatief. Op zijn Zünd-snijtafel wordt het materiaal gesneden voor mondmaskers die geschikt zijn voor gebruik in de zorg. Het bericht Signmaker in Brabant Mondmasker Initiatief verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Cijfers Europese Commerciële Online Print industrie

  FINANCIEEL - In China – bakermat van de corona-epidemie – heeft de onlinehandel de laatste maanden ‘goede’ omzet gegenereerd door de gekende dramatische pandemie. Bepaalde merken zagen hun online omzet fel toenemen. In bepaalde gevallen werd het offline verlies zelfs volledig goed gemaakt door het online zakencijfer.

 • Nieuwe transferpers van Meagis: Airprecious

  Maegis heeft een nieuwe machine op de markt gebracht. De Airprecious is een transferpers met een verwarmingselement in het silicone membraam. Het bericht Nieuwe transferpers van Meagis: Airprecious verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws