Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere

Nieuws

 • Fotoboeken printer cewe weinig last van corona

  BEDRIJVEN - Met slechts 2,7% daling in de omzet ten opzichte van het tweede kwartaal in 2019 kan cewe met recht zeggen dat zij relatief weinig last ondervinden van corona. De omzet in het tweede kwartaal was 130,6 miljoen euro tegenover 134,2 miljoen euro in het tweede kwartaal van 2019.

 • Kornit Digital verwerft Custom Gateway

  Kornit Digital neemt Custom Gateway over. De fabrikant van digitale textielprinttechnologie breidt daarmee haar cloudsoftwareportfolio uit met end-to-end-beheer van on-demand productie van kleding en woningdecoraties. Het bericht Kornit Digital verwerft Custom Gateway verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Data verkeersborden digitaal beschikbaar

  Nederland heeft sinds begin augustus, als eerste land ter wereld, een digitaal overzicht van verkeersborden. De gegevens van de borden zijn digitaal opgeslagen en als open data beschikbaar. Het bericht Data verkeersborden digitaal beschikbaar verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Kunstproject Riezebos op abri’s

  Vier jaar lang werkte kunstenaar Peter Riezebos aan een kunstproject dat resulteerde in een omvangrijk kunst-wijnboek. Vier kunstwerken waren te zien op abri's in Amsterdam. Het bericht Kunstproject Riezebos op abri’s verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Stilt cosmetische innovatie de vernieuwingshonger?

  PRODUCTIE INNOVATIE - Corona onthikt niet alleen drupa- en verdere beurzen-cycli, maar gelijkertijd ook de innovatiecycli. Analoge machinerie liep immers in een vierjaarlijkse cadans. Beurzen en events voor digitaal equipment volgen een staccato cadans. En zich steeds aanpassende marketeers verleggen nu hun focus van greenwashing naar coronatopics. Wat doet dit met innovatietrends?

 • Paul van Marissing over zijn Grafisch Atelier Haarlem

  MENSEN - Wie kent hem niet in grafisch Nederland? Bedoeld wordt Paul van Marissing. Gedurende een kwart eeuw was hij werkzaam bij Tetterode-Nederland BV als achtereenvolgens instructeur en productmanager. In die jaren heeft hij alle drukkers in Nederland wel een keer gesproken wanneer het ging over technische en commerciële zaken met betrekking tot Heidelberg drukpersen.

 • Evenementenindustrie kleurt rood

  De landelijke evenementenindustrie kleurt gebouwen en locaties rood in de nacht van 25 op 26 augustus 2020. De evenementenindustrie staat op de rode lijst van acuut bedreigde industrieën van Nederland. Het bericht Evenementenindustrie kleurt rood verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Welk nieuws kreeg de aandacht in augustus 2016?

  COLUMN - De redactie dook eens in het inmiddels al flinke archief en was benieuwd naar het nieuws welke de branche 4 jaar geleden bezighield. De bankencrisis lag inmiddels alweer wat jaren achter ons. Maar de economie herstelde na die periode overwegend traag. Een greep uit het nieuws van de eerste week van augustus 2016, met hier en daar een 'perspectief-update' voor de situatie van vandaag.

 • Suselbeek en Holweg bundelen krachten

  Suselbeek Reclame in Varsseveld is overgenomen door Harold Holweg, van het gelijknamige reclamebedrijf in Lichtenvoorde. De eigenaren van Suselbeek Reclame vonden in Holweg een goede partij om het bedrijf voort te zetten. Het bericht Suselbeek en Holweg bundelen krachten verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Tips: werken in de hitte

  Het wordt behoorlijk warm komende dagen. Niet fijn voor mensen die aan het werk zijn. Hoe houd je het hoofd koel op de werkplek en kun je medewerkers beschermen? Lees de tips. Het bericht Tips: werken in de hitte verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws