Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling

Nieuws

 • Kornit lanceert Presto

  Tijdens een event in Düsseldorf lanceerde Kornit Digital een aantal nieuwe machines. Waaronder de Presto printer, een industriële oplossing in één stap voor directe print op textiel.

  Het bericht Kornit lanceert Presto verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  18-04
 • Update: Geen tussentijdse doorstart voor Doetinchem
  BEDRIJVEN - Het leek er vanochtend vroeg nog op dat Senefelder Misset nog net buiten een definitief faillissement gehouden kon worden. Deventer en Weert waren al vanaf het moment van surseance 'zeker' van een definitief einde. Morgen maakt de redactie een analyse van achterliggende oorzaken door vooral een falend management op een te grote afstand. 18-04
 • Zünd levert gecoate bits voor beter frezen

  Zünd brengt nieuwe, met DLC gecoate freesbits op de markt. De nieuwe frezen zijn vooral nuttig bij routetoepassingen met aluminium, aluminiumcomposieten, hout en PVC.

  Het bericht Zünd levert gecoate bits voor beter frezen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  18-04
 • Nederlands verpakkingsspagaat naar verduurzaming
  VERPAKKINGSMEDIA –  Het NL Packaging Event half maart´19 in Amersfoort en Empack begin april'19 in ’s-Hertogenbosch, konden ook doorgaan voor duurzaamheidgraadmeters in de Nederlandse verpakkingsmarkt. Soms proefde je spagaatposities bij belangenverenigingen tussen bevordering van winstgevendheid en duurzaamheid. Toch is daarin veel initiatief op gang gebracht. 18-04
 • SAi in paneldiscussie over automatisering

  SAi zal op Fespa enkele nieuwe software items demonstreren waarmee grootformaat print- en signbedrijven creatieve ideeën kunnen realiseren en de worklflow kunnen verbeteren.

  Het bericht SAi in paneldiscussie over automatisering verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  18-04
 • Verklaring

  “Het KVGO distantieert zich van de uitspraken van de heer Delcour die hij op persoonlijke titel heeft verstuurd op twitter aangaande de heer Wilders. Dit past op geen enkele wijze bij ons KVGO.

  Wij betreuren dat dit is gebeurd en het zal duidelijk zijn dat dit niet meer mag en kan voorkomen."

  KVGO-voorzitter Cees Verweij

  17-04
 • Verklaring

  “Het KVGO distantieert zich van de uitspraken van de heer Delcour die hij op persoonlijke titel heeft verstuurd op twitter aangaande de heer Wilders. Dit past op geen enkele wijze bij ons KVGO.

  Wij betreuren dat dit is gebeurd en het zal duidelijk zijn dat dit niet meer mag en kan voorkomen."

  KVGO-voorzitter Cees Verweij

  17-04
 • World Wrap Masters strijden in München

  De World Wrap Masters Europe en de mondiale finale voor 2019 vinden plaats tijdens Fespa in München. Wrappers kunnen zich nog opgeven voor de Europese voorronde.

  Het bericht World Wrap Masters strijden in München verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  17-04
 • Kunsthal verrast tramreizigers met AR

  Rotterdammers die met de tram reizen kunnen oog in oog staan met aliens, ufo’s, robots en astronauten. AR geïnitieerd door Kunsthal Rotterdam.

  Het bericht Kunsthal verrast tramreizigers met AR verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  17-04
 • Circle Media Group vraagt faillissement voor Nederlandse drukkerijen aan
  Na de surseance-aanvraag van vrijdag 12 april j.l. door Circle Media Group voor Roto Smeets BV, de houdstermaatschappij van de Nederlandse printactiviteiten, Roto Smeets Deventer, Roto Smeets Weert en Senefelder Misset in Doetinchem (en de onderliggende dochtermaatschappijen), heeft de groep moeten besluiten om voor deze operationele dochterbedrijven ook het faillissement aan te vragen.
  Lees verder » 17-04
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere