Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere

Nieuws

 • Patch de computer tegen BlueKeep-malware

  Onderzoekers van Check Point Software Technologies waarschuwen organisaties in de recentste Global Threat Index (mei 2019) om zo snel mogelijk hun systemen te controleren op – en direct te patchen voor – de 'BlueKeep' Microsoft RDP-fout (CVE-2019-0708). Het gaat daarbij om kwetsbare Windows 7- en Windows Server 2008-machines. Met deze waarschuwing wil Check Point voorkomen dat kwaadwilligen het lek misbruiken voor ransomware en cryptomining-aanvallen.Lees verder »

 • Nieuwe printers van Epson

  Epson kondigt de lancering van twee nieuwe SureColor SC-S signage-printers aan, de SC-S60600L en de SC-S80600L. Deze 64-inch printers zijn een uitbreiding op de bekroonde bestaande SureColor SC-S serie en bieden lager totale eigendomskosten (TCO) aan klanten met een hoge productiviteit. De SC-S serie printers bieden klanten een breed aanbod aan applicaties via het Epson Edge Dashboard, waar zij meer dan 250 EMX-profielen kunnen downloaden voor een grote hoeveelheid mediafabrikanten en -soorten.Lees verder »

 • Samenwerking tussen Y Soft en Brother

  Y Soft en Brother hebben aangekondigd dat de SafeQ software beschikbaar is als geïntegreerde oplossing in de professionele all-in-one printers van Brother. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om hun print- en scanmanagement volledig te centraliseren en te beheren.Met Y Soft SafeQ wordt er volledig tegemoet gekomen aan de wensen en behoeften die bedrijven hebben op het gebied van print- en scanbeheer, ongeacht de grootte van de organisatie.Lees verder »

 • Vink VTS gaat verbouwen in Wormerveer

  Na veel voorbereidingen begint Vink VTS deze maand met de verbouwing van haar pand in Wormerveer. Om die reden is er een showroomuitverkoop. Het bericht Vink VTS gaat verbouwen in Wormerveer verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Dutch Designweek Colourmanagement recycleplastic

  MILIEU – Al eens afgevraagd hoe de plastic afvalmix uit je oranje afvalcontainer weer terugkeert als herbruikbaar verpakkingsplastic? Publiciteit doet daar gemakkelijk over. In technisch opzicht heeft plasticrecycling een enorme impact met kwalitatieve restricties. Ook daagt plasticrecycling designers uit tot esthetische inventiviteit. Dutch Designweek toont creatieve alternatieven. Zóveel voor zó weinig? Opvallend bij plasticafvalverwerking is […]

 • ‘Gemiddeld uurtarief montage gestegen’

  Het gemiddelde uurtarief voor ‘montage binnen’ is jaar dit gestegen naar €55,40. Dat is twee euro meer dan in 2018. Dit blijkt uit onderzoek van Si’bon. Het bericht ‘Gemiddeld uurtarief montage gestegen’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Upgrade van de Javelin-textielprinter van SGPPrints

  SPGPrints toont op ITMA 2019 een upgrade van de digitale textielprinter Javelin. De machine is makkelijker in gebruik, de printkopreinigingscyclus is aangepakt en de inkttoevoer is verbeterd. Het bericht Upgrade van de Javelin-textielprinter van SGPPrints verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) ontrafeld

  SOCIAAL - De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) was al door de Tweede kamer aangenomen en op 28 mei heeft ook de Eerste Kamer haar akkoord gegeven. De WAB treedt op 1 januari 2020 in werking. Wat verandert er en hoe kunt u zich daar op voorbereiden?

 • ‘Verlies je lezer niet’: resolutie, pixels en beeldkeuze

  PRODUCTIE INNOVATIE - Deel drie van de serie 'Verlies je lezer niet'. Dit keer over resolutie, pixels en beeldkeuze. Auteur Marc Mombaerts geeft een korte maar duidelijke uitleg over het samenspel tussen resolutie en pixels. Maar minsten net zo belangrijk is de beeldkeuze in een aansprekende creatie en opmaak.

 • Centric en Ricoh gaan strategisch partnership aan

  Centric en Ricoh tekenen een intentieverklaring voor een strategische samenwerking. Deze samenwerking vloeit voort uit de overeenkomst die Ricoh heeft gesloten met Strukton, Centric en Antea Groep voor de levering van 385 multifunctionele printers (MFP’s). Beide partijen versterken elkaars propositie door het gezamenlijk leveren van totaaloplossingen in documentbeheer en IT-dienstverlening.Lees verder »

meer nieuws