Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere

Intergraf Young Talent Award-winnaar Pien Haks: “Ik daag mijzelf graag uit”   

Wat is de invloed van AI op de grafische sector en wat zijn hierbij de kansen en uitdagingen? Pien Haks (25) beet zich voor de Intergraf-wedstrijd vast in dit vraagstuk. Met succes, want haar visie werd beloond met de Intergraf Young Talent Award 2024. Hoog tijd om meer over Pien én haar ideeën te weten te komen.  

 

Als adviseur duurzame inzetbaarheid bij GOC helpt Pien grafische bedrijven met het bevorderen van de vitaliteit van medewerkers. Ze werkt daar nu twee jaar. “Ik heb een achtergrond in marketing. Eigenlijk reageerde ik op een marketingcommunicatie-functie, maar rolde zo deze functie in. Vanuit GOC kreeg ik veel begeleiding en heb ik trainingen gevolgd om de functie helemaal eigen te maken.” In de avonduren volgt Pien nu de opleiding Bedrijfskunde. “Deze studie is voor een deel gebaseerd op je ervaringen uit de praktijk. Ik vind die combinatie van werken en leren heel fijn. Ik vind het studeren nu weer leuk doordat ik opgedane kennis meteen kan toepassen in mijn werk.”

 

The post Intergraf Young Talent Award-winnaar Pien Haks: “Ik daag mijzelf graag uit”    appeared first on KVGO.



  » Volledige artikel

meer nieuws