Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere

Dimix Persbericht 16/2/2017 : Dimix zet tijdens de Grafische Vakbeurs Mimaki LED-UV printers in de kijker

Dimix Persbericht 16/2/2017 : Dimix zet tijdens de Grafische Vakbeurs Mimaki LED-UV printers in de kijker



Uiteraard is ook Dimix opnieuw met een eigen stand aanwezig op de Grafische Vakbeurs. Deze beurs, die doorgaat van 14 tem 16 maart aanstaande in de evenementenhal in Gorinchem, is uitgegroeid tot hét vak-event voor de signindustrie in Nederland en vindt tweejaarlijks plaats. Dimix vindt U terug op stand J103.



Dimix is reeds jaren gekend als Mimaki partner, en zal tijdens de beurs meerdere Mimaki LED-UV printers demonstreren. Met Mimaki LED-UV printers kan op zowat alles gedrukt worden en Dimix zal dan ook niet nalaten inspirerende applicaties te laten zien.



Op de Dimix stand kan u ondermeer de Mimaki UJF MkII series aan het werk zien, de laatste generatie desktop flatbedprinters van Mimaki. Deze toestellen zijn ideaal voor het bedrukken van promotionele gadgets en verbleken de concurrentie op vlak van productiviteit, printkwaliteit en bedrijfszekerheid.



Ook de grote broer JFX200-2513 zal te zien zijn. Deze flatbedprinter leent zich uitstekend voor het grote werk met een drukoppervlakte van 2m50 bij 1m30. Net zoals de meeste Mimaki LED-UV printers kan ook de JFX200 witte inkt, topcoat en ja, ook primer printen. Dankzij de mogelijkheid tot het printen van primer hecht de inkt goed op een grotere diversiteit aan materialen.



Als kersverse dealer van Summa F-Serie snij en frees tafels komt Dimix met een aantrekkelijke combo aanbieding Mimaki JFX200 + Summa Snij/Freestafel.

Uiteraard zijn ook de populaire Mimaki Solvent Print & Cut machines op de Dimix stand te zien.

Wie op zoek is naar betrouwbare LED-UV of Solvent printapparatuur, die wil aankopen bij een partner waarop men kan rekenen en die service vooropstelt, moet dus zeker langskomen op stand J103.

 

Voor verdere algemene informatie kunt u contact opnemen met Dimix.

Via volgende link heeft u toegang tot highres beeldmateriaal ivm dit bericht :

https://www.dropbox.com/sh/rp3v6k1bwzx545z/AACn4GBJlnRNHWoB7G5CwipIa?dl=0

meer nieuws