Agfa Graphics NVNeschen BeneluxMan Print & Sign BVSmart-SignTetterodeTechnotape BVMimaki Europe BV Bron Drukwerkverdeling
The Solution ShopJolfixAvery DennisonNBC OnlineSignSeenPremere

Een toekomstgerichte grafimediabranche.

KVGO, Dienstencentrum, GOC en A&O Fonds Grafimediabranche voor een toekomstgerichte bedrijfstak.

 

De grafimediabranche heeft ook in de komende periode meer dan genoeg uitdagingen. Covid is nog niet weg en plotseling verzuim is nog steeds een probleem. Papier of karton is moeilijk te leveren en de prijzen zijn onvoorspelbaar net als die van energie. De uitstroom van oudere vakkrachten zal groot zijn en het vervullen van vacatures blijft een uitdaging. En de gevolgen van de vreselijke oorlog in Oekraïne zullen, ook voor onze industrie, nog lang voelbaar zijn. Uitdagingen waar de mooie, veerkrachtige en innovatieve ondernemingen uit onze industrie hun handen aan vol zullen hebben.

 

Om hen als ondernemer en werkgever beter te helpen, te faciliteren en te ondersteunen hebben het KVGO, Dienstencentrum, GOC en A&O Fonds Grafimediabranche afgesproken om gezamenlijk op te trekken en bedrijven in de branche gezamenlijk te ondersteunen bij uitdagingen op het gebied van arbeidsmarkt, scholing en opleiding, duurzame inzetbaarheid, subsidies, veiligheid, milieu en alle andere zaken waar de branche mee ondersteund kan worden.

 

We gaan graag het gesprek aan in het bedrijf of op bijeenkomsten die zullen worden georganiseerd om de onderlinge verbinding tussen bedrijven te bevorderen en de wisselwerking tussen brancheorganisaties en bedrijven optimaal te laten zijn.

 

Een in veel opzichten vooroplopende branche nog toekomstgerichter maken; dat is waar deze partners voor gaan.

 

meer nieuws